Golf & golftävlingar

 


Golf och golftävlingar i simulator

Att spela golf i en golfsimulator är så nära verkligheten du kan komma. Men är samtidigt en mycket mer social variant av golfspelandet då alla befinner sig på samma plats hela tiden och på så vis får mer tid till umgänge.

Därtill har du möjlighet att ta en öl eller en drink i vår bar samtidigt som du ser kompisen slå ut på första tee på St. Andrews i Skottland.

Och handen på hjärtat, hur många månader om året tycker du egentligen det är trevligt att åka ut till golfbanan? Säsongen i Stockholm är bara, säg, sex månader. Golfsimulatorn på Ballbreaker gör det möjligt för dig att hålla spelet igång året runt.

Spelformer i golfsimulatorn
Vi erbjuder spel på 50 olika mästerskapsbanor runt om i världen så har ni svårt att få en tid på exempelvis Pebble Beach, eller inte har tid att åka dit, så ring gärna till oss. Spelformer i simulatorn inkluderar i stort alla vanliga spelformer inom golfen såsom matchspel, poängbogey, skins, scramble samt en rad olika träningsprogram som analyserar dina slag och bollbanor. Du kan också spela en rad olika tävlingar som ”närmst pin” och ”längsta drive”.

Speltiden beror förstås på spelform men i normalt tempo tar en poängbogey ungefär en timme/18-hål/spelare, dvs. fyra timmar för en 4-boll.Vi har tre set Cobraklubbor finns i varje simulator – ett dam-set, samt ett höger och ett vänster set för herrar. Vill ni hellre spela med egna klubbor så tar ni med dem precis som till banan eller driving rangen. Spel med egna klubbor sker dock på egen risk framför allt då säkerhet är viktigt för oss men också då skadade klubbor kan gå av och förstöra simulatorn.

Men kom ihåg, en golfrunda är väl aldrig komplett utan ett nittonde hål! Kika gärna in på Mat & Dryck för att se vad vi har att erbjuda i vårt ”klubbhus”.