Testa din jaktförmåga i vår jakt & skyttesimulator!

 

På Ballbreaker gillar vi tävling och jakt. Till ändamålet har vi en jakt- och skjutsimulator som passar såväl nybörjare som sportskyttar på elitnivå. Inställningsmöjligheterna är många och simulatorn erbjuder både hagel- och kulskytte samt möjligheten att följa hela skjutförloppet vilket är väldigt användbart för den som vill bli en bättre skytt.

Man ser enkelt hur man som skytt gör anläggning och inriktning av bössan före och efter avfyring och kan med hjälp av denna feedback lära sig god teknik i både hagel och kulskytte.

För dem som inte är intresserade av att bli jägare eller ge sig ut på en lerduvebana i regn och rusk är detta en utmärkt möjlighet att få prova på utmaningen med jakt och skytte i en miljö utan rekyl och med alla bekvämligheter till hands.

Jakt på fjället – i Stockholm
Den virtuella jaktupplevelsen med hagel kan bära av till fjällen för ripjakt, till skärgården för sjöfågeljakt eller till skog och mark för fasanjakt, alternativt till lerduvebanan för de olika grenarna inom denna sport.

Väljer man att gå på storviltjakt med kulbössan istället så hittar man möjligheter att jaga björn, älg, vildsvin och hjort förutom övningar såsom älgbana och tavla. Här används samma attrappbössa men med ett Aimpointsikte om man önskar, alternativt skjuter man med öppna riktmedel.

Har ni haft en god jaktlycka kanske man vill värma sig med en viltmiddag och ett gott vin i restaurangen alternativt en whisky som alltid smakar gott efter en lång dag i skogen. Kika gärna in under Mat & Dryck för att se vad köket och restaurangen har att erbjuda.

För nybörjare och vana jägare

Självklart kan jakt ingå som en del i din tre- eller femkamp och det behövs inga förkunskaper för att skjuta. Nivåinställningarna gör det dessutom möjligt för nybörjarna att få in träffar.

Vill du däremot ha en riktig utmaning ställer du in simulatorn på den svåraste nivån. Då kommer du riktigt nära vanlig jakt och i det här läget skiljs verkligen agnarna från vetet. För att lyckas är det nästan ett krav att du väntar med whiskeyn till efter spelomgången.