Familjeaktiviteter i Stockholm

Vad finns det för aktiviteter i Stockholm som underhåller alla i familjen – gammal som ung och allt däremellan? Det finns inte så många alternativ, men Ballbreaker är definitivt ett av dem.

Hos oss, tack vare vårt breda utbud, kan alla oavsett ålder hitta underhållande aktiviteter som tänder tävlingslusten. Och för de mindre tävlingssugna finns möjligheten att ta det lugnt och bara njuta av en dag med de närmsta.

Samla hela familjen – varför inte hela släkten. Du vet aldrig hur det kommer sluta och kanske kommer oanade talanger kommer fram: Morfar förvånar, han känner sig hemma i skyttesimulatorn och sopar banan med resten av familjen. Man kan tro att mamma har tjuvtränat på bowling i månader när hon slår strike efter strike.

Vilken succé det kan bli!

På Ballbreaker kan man enkelt kombinera ett flertal olika aktiviteter, det finns få om ens några begränsningar. Det viktigaste är att familjen är samlad och att alla har kul. Här är det möjligt eftersom vi har samlat alla familjeaktiviteter under ett tak.

Om inget av våra familjepaket stämmer in på det du söker, hör av dig till oss. Kanske har du egna idéer. Kanske vill du göra en speciell kombination av aktiviteter med familjen.

Det är inga problem för oss. Vi gillar utmaningar!

Kontakta då oss så hjälper vi dig att skräddarsy er bokning.

Kontakta bokningen

 

Om inget av våra familjepaket stämmer in på det du söker.  Kanske har du lite egna idéer? Det är inga problem för oss, vi gillar utmaningar. 

Kontakta då oss så hjälper vi dig att skräddarsy er bokning. Bokningen: 08-617 00 00