Hur får man ett fotbollslag att spela bra fotboll eller hur får man en orkester att spela bra musik?

 
För att få en grupp människor att jobba bra ihop krävs trivsel, samhörighet och inte minst träning, träning och åter träning. Vi hjälper dagligen olika grupper med varianter på hur dom kan få just sin grupp att fungera och leverera på bästa sätt. Hos oss som i övriga näringslivet är tävling viktigt, och inte minst är tävling ett inslag som väcker mycket känslor och instinkter som tar fram din kollegas riktiga jag på ett underhållande sätt.

Teambuidling hos oss är både avslappnat och fokuserat. När gruppen befinner sig en konferenslokal eller när man tävlar i någon av våra aktiviteter så lyser det fokus, samtidigt som man mellan grenarna har lätt till ett skratt och relationsbyggande. Konferens och aktiviteter kombineras gärna med en middag där man får tid att reflektera över dagens budskap och prestation. Ofta går det åt mycket tid till planering, samordning och transporter för att genomföra aktiviteter med personalen. Hos oss har vi allt under samma tak vilket gör att ni sparar många mantimmar i planering och får mycket kvalitétstid tillsammans på plats.

Hitta något som passar er nedan eller i vår paketguide eller prova en enstaka aktivitet såsom Bowling, som bygger relationer bättre än mycket annat.