Julbord Stockholm 2017!

 

  Julbord med en annorlunda inramning Se våra julbordspaket nedan

Känner du för något utöver det traditionella julbordet i år? Vill du göra något unikt – något du inte gjort förut? Då passar Ballbreaker perfekt. Här satsar vi inte enbart på god mat utan tar hand om gästerna före och efter julbordet. Det ska inte bara handla om god mat utan även roliga och utmanande saker att göra.

Hos oss njuter ni av ett vällagat, klassiskt julbord med ”allt som ska finnas”. I restaurangen samlas ni – familjen, vännerna eller företaget – och kan i en avslappnad miljö ta för er av era favoriträtter. Vi erbjuder mat av högklassiga råvaror tillredda av fantastiska kockar. Vill ni veta specifika detaljer om menyn är ni alltid välkomna att kontakta oss.

Aktiviteter före eller efter julbordet

Det som gör oss verkligt unika, och kanske till det bästa julbordet i Stockholm, är alla aktiviteter som du kan koppla samman med julbordet. Är man en grupp är det alltid trevligt att göra något före eller efter en stor måltid. Det ger er en chans att umgås och få ut mer av firandet.

Välj på en rad olika paketlösningar som passar företagsändamål såväl som privata. Ni kan spela bowling, anordna en tre- eller femkamp, spela biljard, köra i racingsimulatorer eller sätta ihop ett paket av våra aktiviteter som passar just din grupp. Hör av er till oss så planerar vi något utifrån era önskemål.

Vårt mål är inte bara att servera bra mat utan också att ta hand om er en hel kväll.

Vi börjar servera vårt julbord den 23 november 2017 . Vi erbjuder ett klassiskt svenskt julbord i kombination med spännande aktiviteter i en miljö som bokstavligen har allt. Nedan hittar du några aktivitetspaket som brukar vara populära. Men som sagt, har du, din familj, din företagsgrupp eller ditt kompisgäng några önskemål, hör av er så ordnar vi det.

Låt oss titta närmre på några populära julbordserbjudanden.