Konferens på Ballbreaker

 

                                       

Konferens i Stockholm - mer än bara ett vanligt möte

Ballbreaker tillhandahåller dagligen konferenslösningar som kan innehålla allt från enstaka aktivitetstimmar eller konferensrum. Detta till olika paketerade eller skräddarsydda upplägg på halv, hel och flerdagsprogram. Med alla ingredienser som krävs för en lyckad konferens under samma tak så slipper ni som gäst tidskrävande planering och transporter. På så vis får ni mycket kvalitétstid tillsammans. 

Att konferera på Ballbreaker handlar om tidsbesparing, god mat och gemensamma aktiviteter - allt under ett och samma tak. Våra konferenspaket är mycket populära och två av våra mest omtyckta lösningarna är ”Konferens heldag” och ”Konferens halvdag”. I de här paketen ingår konferensrum, konferensmaterial och måltider som frukost, fika och lunch. Ni kan med fördel komplettera paketen med en middag i vår restaurang samt med en eller flera fartfyllda teamaktiviteter.

Vi har tre specifika konferenslokaler som rymmer allt från 4 till 100 personer. Vi erbjuder också flera separata lounger och barer, för att inte tala om hela Ballbreaker på 3 900 kvadratmeter som kan bokas för en större, skräddarsydd konferens. Vi har 40 olika projektionsytor och en central ljudanläggning som med fördel kan användas till konferens på flera olika sätt.

Vi ser till att er konferens blir så mycket mer än bara ett vanligt möte.