Är du den vi söker?

 
På Ballbreaker är vi alltid intresserade av duktig personal. Nedan har vi samlat alla våra lediga tjänster.  Något som skulle passa just dig? Eller har du en vän som du tror skulle passa för någon av våra tjänster? Hittar du inte en tjänst du är intresserad av tar vi tacksamt emot spontanansökningar ifrån duktiga och trevliga personer.

Ballbreaker Kungsholmen är 3900 kvm stort upplevelsecenter med á la carte restaurang, festvåning, konferensanläggning och barer som gärna kombineras med aktiviteter på en rad olika sätt. Därför är det av stor vikt att vara en informationssökare som håller sig ajour med olika frågeställningar och önskemål.

Kockar sökes

 
Kock!

Ballbreaker Kungsholmen söker en duktig och stresståliga kock som gillar att jobba i team och i ett högt tempo. Köket på Ballbreaker hanterar beställningar från morgon till kväll, ifrån hela anläggningen. Detta innebär allt från frukost och fika till konferenser, lunchservering, à la carte, festvåning, barmeny och bufféer.

ANSÖK HÄR

BallBreaker söker lunchservis!
 
Vad söker vi:
Du har minst 1 års yrkeserfarenhet som servitris/servitör. Du är stresstålig, noggrann och flexibel samt inte rädd för att rycka in där det behövs. För att klara jobbet på Ballbreaker krävs engagemang, flexibilitet, höga ambitioner och att du brinner för att arbeta inom yrket. Som person är du strukturerad, positiv och självgående, har en god förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Du kan se till helheten såväl som till de viktiga detaljerna.

Dina arbetsuppgifter:
Arbetet innebär att arbeta som lunchservis, ca 5 timmar/dag. Tjänsten innebär arbete på dagtid, men det finns möjlighet till extrapass på kvällstid. Då vi jobbar i Pluto affärssystem är det även meriterande, men inget krav. Vi tror att du har arbetserfarenhet inom restaurangbranschen. För att klara jobbet på Ballbreaker krävs engagemang, flexibilitet, höga ambitioner och att du brinner för att arbeta inom yrket. Som person är du strukturerad, positiv och självgående, har en god förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Du kan se till helheten såväl som till de viktiga detaljerna.

ANSÖK HÄR

Servispersonaö sökes

 

Ballbreaker söker fler duktiga servitörer och servitriser!

Vi behöver både extrapersonal samt fast anställda. På Ballbreaker Kungsholmen serverar vi lunch, à la carte och bufféer. Är du en glad, trevlig, stresstålig & serviceminded person som vill vara med och ge våra gäster en helhetsupplevelse utöver det vanliga?

Är du dessutom över 20 år med minst 1 års dokumenterad erfarenhet från à la carte servering?

ANSÖK HÄR

Foodrunner sökes

 

BallBreaker söker Foodrunners!

Har du hög servicekänsla, är en lagspelare med mycket energi och inte rädd för att ta i? Är du dessutom nyfiken och intresserad av att lära dig hur restaurangbranschen fungerar? Då kanske detta är något för dig!

Jobbet handlar i stora drag om att vara möjliggöraren och lagspelaren som spelar fram sina medspelare. Du ska vara den som dina kollegor värderar högst, som gör att de kan göra sitt jobb på bästa sätt för att gästen i slutändan ska bli så nöjd som möjligt. Tjänsten är ganska omväxlande och har stora utvecklingsmöjligheter. Inga förkunskaper krävs, därför söker vi någon som är driven och initiativrik samt självgående.

Ballbreaker är en aktivitetsanläggning på Kungsholmen. Våra gäster besöker oss både privat och via företag där vi erbjuder dem upplevelser med en hel del aktiviteter som kan kombineras med vår restaurang, festvåning, konferensanläggning och barer.

Intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi har hittat den rätta lagspelaren så tveka inte att söka till oss!

ANSÖK HÄR

Bartenders

 
BALLBREAKER söker Lunchansvarig hovmästare

 

Ballbreaker är en stor aktivitetsanläggning på Kungsholmen. Våra gäster besöker oss både privat och via företag. Vi erbjuder dem upplevelser med aktiviteter såsom bowling, racing, golf m m som kan kombineras med vår restaurang, festvåning, konferensanläggning och bar. 

Arbetstider är först och främst dagtid. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår restaurangchef med att personalplanera vår lunchpersonal samt att leda servispersonalen och se till att våra gäster får en bra och trevlig upplevelse. För rätt person kan tjänsten anpassas till hel- eller deltid.

Ballbreaker hanterar beställningar från morgon till kväll. Detta innebär allt från frukost och fika till konferenser, lunchservering, à la carte, julbord och bufféer. 

Våra krav på tjänsten:
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att leda personal, schemaplanering, kassahantering samt att du har stora mat- och dryckeskunskaper. Du är stresstålig, noggrann och flexibel samt inte rädd för att rycka in där det behövs. 

.
ANSÖK HÄR


Rollergirl

 
Rollergirls sökes!

Att vara rollergirl på Ballbreaker är en barservistjänst där du förväntas kunna ta beställningar samt serva våra gäster iförd ett par rullskridskor. Detta är en mycket uppskattad samt annorlunda service bland våra gäster.

Vi tror att du är en pigg och glad person med en viss serviserfarenhet men framförallt en vilja att lära dig yrket och det med en hög servicekänsla. Ett glatt humör hjälper dig när det är stressigt och förmåga att samarbeta med vår stora personalstyrka är förstås ett måste. Det är ett stort plus om du redan kan åka rullskridskor.

Ballbreaker är en stor aktivitetsanläggning på Kungsholmen. Våra gäster besöker oss både privat och via företag där vi erbjuder dem upplevelser med aktiviteter; t ex bowling, racing och golf i kombination med med vår restaurang, festvåning, konferensanläggning och barer. 

ANSÖK HÄR
 

kallskänkor sökes

 

Kallskänkor

Vi söker kallskänkor (1 fast och 1 extra) som vill arbeta kvällar och helger. Vi serverar både buffé och á la carte och det är viktigt att du trivs att arbeta i kök och har ett intresse för mat. Då vi har ett högt tempo är det viktigt att du kan kommunicera på svenska.

ANSÖK HÄR

Aktivitetsvärdar

 
Ballbreaker Kungsholmen söker aktivitetsvärdar!
Gillar du sport och att umgås med glada människor så är detta drömjobbet!
En aktivitetsvärd på Ballbreaker bör ha erfarenhet från servicebranschen, mycket energi, är entusiasmerande och gilla att underhålla. Pluspoäng på erfarenhet från restaurang-service- branschen.

Du är arbetsam, gärna med kunskap/intresse inom någon av följande sporter: golf, bowling, jakt/skytte, fotboll, hockey, biljard, motorsport (bilbana och simulatorracing).
Aktivitetsvärden ska ha lätt att samarbeta med personal från övriga delar av verksamheten.

Ansök här