Bilbana

Rolig aktivitet för både små & stora sällskap.
Välj mellan 30/60 min.

Det finns många förutfattade meningar om bilbanor. Vi tänkte slå hål på dessa. Kom in och kör bilbana i Stockholm hos oss om du vill känna på fartfylld racing utan att sitta vid ratten. Vår 30 meter långa bana med sex spår ger dig som spelare både utmaning och otrolig körglädje. Tävla mot fem andra spelare och glöm inte att göra depåstopp för att inte sladda, vilket du kommer att göra. Vi välkomnar både vuxna och barn att köra vår bilbana med rekommenderad ålder på minst 12 år.

Familjetips: Boka vår trekamp med Familjetrofén om du vill utmana familjen i bilbana.

För sällskap på 1 – 6 personer

Hela banan 30 min 750:-
Hela banan 60 min 1 500:-


Roliga tävlingar på vår bilbana i Stockholm

Är ni ett större sällskap som ska spela? Då rekommenderar vi att dela upp tävlingen i heat där ni kan vara upp till 24 spelare. Det blir roligare så och spänningen höjs när ni senare jämför tider med varandra. Dessutom kan det behövas en extra hand som hjälper bilar upp på banan igen.

Du kan välja mellan körtiderna 30 eller 60 minuter från måndag till söndag. Boka hela bilbanan om du vill köra kvalificering, race och depåstopp. Vår personal sköter depåstoppen och skriker ut “depåstopp” när de plockar upp din bil för att torka av denna. Med minskad sladdrisk är du snabbt på banan igen.

Nagelbitande statistik och “välsmörjande” pauser

Att köra bilbana på Ballbreaker är minst lika roligt under racet som efter. Vi samlar nämligen in detaljerad statistik under alla heat och race, vilket gör att du kan jämföra allt från varvtider till separata heat. Närmsta “drink-depå” hittar du i vår bar som går att besöka innan, under och efter tävlingen.

Vill du veta mer om vår bilbana i Stockholm?

Ring oss på 08-617 00 00 eller skicka ett mail till info@ballbreaker.se