Biljard Stockholm

För sällskap på 1 – 8 personer per bord
Välj mellan 30/60 min

Biljard i Stockholm utan “köer”

Spela “riktig biljard” i Stockholm på Ballbreaker. Vi är inga materiallirare men vi tycker, precis som du, att det blir roligare när man spelar biljard med schyssta grejer. Vi har ”full size” Brunswickbord i tävlingsklass och utrustning som gör att du kan prestera på topp. Spelet blir bättre så, både för nybörjare och för proffs. Hos oss finns det bara köer som ligger på biljardborden och vår biljard bar finns nära till hands mellan spelen. Ta sedan något gott att äta i trevligt sällskap – så avslutar du en lyckad kväll i vår biljardhall i Stockholm city.

Biljard i Stockholm med fokus på pool

Här på Ballbreaker är vi “fools for pool”. Detta samlingsnamn för alla möjliga typer av biljardspel går att spela på samtliga sex bord i vår biljardhall. Vanligaste spelformerna är dock 8-ball och 9-ball, men du är välkommen att spela vilket spel du vill. Vi hjälper dig gärna med reglerna.

Spela biljard med företaget eller tävla mot vänner

After-work-biljard? Eller trekamp med kompisgänget? Förutom att vara det perfekta barspelet passar biljard även för grupper i alla storlekar. Som företag kan vi anordna biljardtävlingar både för privata och större sällskap. Visa jobbarkompisarna hur du sänker 8:an helt iskallt “like a boss” i en alldeles egen turnering med flera biljardbord.

Biljard görs sig otroligt bra i en trekamp eller femkamp på Ballbreaker. Och för dig som har spelat tidigare är det en perfekt möjlighet att knappa in på dina motståndare (läs medspelare). Men oroa dig inte om du inte spelat tidigare. Våra aktivitetsvärdar instruerar och guidar dig hur spelet går till, så att du är redo när det verkligen gäller.

Har du några specifika önskemål när du ska spela biljard i Stockholm? Kontakta oss, vi hjälper dig direkt.