Bowling i stockholm

Bana vägen för en lyckad kväll med bowling i Stockholm.

Boka nu arrow_forward

fr 350 kr/ 55 min

Bowling i Stockholm

En fulländad utekväll både börjar och avslutas på våra bowlingbanor. Kom och spela bowling i Stockholm på 18 professionella och moderna banor i en tvättäkta bowling-miljö med restaurang och välsorterad bar. Oavsett om du aldrig spelat tidigare, eller är en riktig King Pin, kan vi garantera att du kommer ha riktigt kul. Och om du besöker oss på helgen får du även skaka loss när vi har discobowling. I vår välsorterade bar serverar vi tilltugg, mat och drinkar att förtära vid bowlingen. Vi håller banorna nyvaxade tills du kommer in – Happy rowling!

Måndag – Fredag före 17.00

350 kr/55 min

Lördagar före 17.00

440 kr/55 min

Måndag – Lördag efter 17.00

470 kr/55 min

Vi rekommenderar 3-4 pers / bana. Tidsåtgång beroende på antal bowlare

Ring för att boka
08 – 617 00 00

S-S-S-SHAKE MED DISCOBOWLING I STOCKHOLM

Bowling i Stockholm är en sport, ingen lek. Det handlar om blod, svett och trötta fingrar som gör allt för att nå 300. Så spelar man på professionell nivå. Så slår man sina vänner. Och så utvecklar man sin teknik. Men det finns ett annat, lite mindre krävande sätt att spela bowling på – Discobowling!

Ta med dina vänner eller kollegor till oss på helgen och testa vår discobowling i Stockholm. Volymen höjs, ljusshowen startar och dance-moves längs banan ersätter tidigare inövade tekniker. Nära till hands finns vår “disco-bar” med allt du behöver i dryckesväg tillsammans med vår restaurang som bjuder på både lunch och middag i toppklass.

Bowling för trekamp och femkamp

Som skummet i ölet är bowling en otroligt viktig del i en trekamp eller femkamp. Våra spelvärdar hjälper dig på plats och håller i tävlingen, så att allt går schysst till. Vill du arrangera en turnering eller annan typ av tävling? Vi har massor av bra idéer som gör att ni aldrig går av banan.

Du behöver inte ta med dig någonting (förutom en vinnarskalle) när du bowlar hos oss på Ballbreaker. Här finns skor och klot i alla storlekar, men givetvis kan du ta med egna grejer om du vill.

Välkommen in eller kontakta oss, så hjälper vi dig.