Dart i Stockholm

Man kan kasta pil. Och sen kan man spela dart på Ballbreaker.

Dart- mer än att kasta pil

Man kan kasta pil. Och sen kan man spela dart på Ballbreaker. Skillnaden är enorm. Hos oss får du inte bara spela dart i Stockholm med professionell utrustning, men också njuta av en helkväll där vi tar hand om rubbet. Dart är en perfekt social sport och passar även för dig som aldrig har spelat förr. Dessutom hjälper vi dig gärna på plats med att tipsa om roliga spelformer och turneringar. Spelar du på professionell nivå? Du är minst lika välkommen och kommer inte bli besviken. Utmana dina vänner, kollegor, familj och blir först med att pricka bullseye!

För sällskap på 1 – 4 personer
Tidsåtgång för aktiviteter
Ca 60 min beroende på antal

Ring för att boka
08 – 617 00 00

Så spelar du dart hos Ballbreaker

Vill du spela dart på äkta brittiskt vis? Vi kanske inte kan samla lika stor publik som på darttävlingar i England, men vi kan hjälpa dig att dela in lagen så att ni spelar enligt tävlingens alla regler, om ni vill. Här är några spelformer som vi tycker är riktigt “brilliant”:

501

Ta dig från 501 till noll med så få pilar som möjligt, vilket är enklare sagt än gjort. Du får högsta poäng genom att träffa trippel 20 som ger 60 poäng/pil. Varje spelare kastar tre pilar åt gången tills första spelare eller lag är nere på noll.

Killer

En våldsamt kul och skadeglad spelform. Killer går ut på att välja ett nummer genom “kast med fel hand” och sedan vara den som först får in fem träffar i sitt eget nummer – då är du en “killer”. Och nu till skadeglädjen: Du som är killer ska såklart kasta ner övriga spelare på noll utan att träffa dig själv. Hur kul är inte det?

Vill du veta mer om dart i trekamp eller femkamp, eller har du andra frågor? Kontakta oss, så svarar vi direkt.