Aktiviteter
Pris
Fr.
220
kr/h

För sällskap på 2 – 8 personer
Tidsåtgång för aktiviteter
Ca 60 min beroende på antal

Ring för att boka

Fotboll

Det här ingår:

Multisimulator och fotbollssimulator i Stockholm

 

Vi kanske inte kan bjuda på blött gräs för glidtacklingar. Men vi kan ge dig Stockholms i särklass roligaste fotbollstävling inomhus. Dela upp er i lag, spela “mano el mano” eller kom och skjut själv i vår fotbollssimulator och “skruva den som Beckham”. Med flera olika svårighetsnivåer och spelformer (multisimulator) är det enkelt att spela, oavsett om du är nybörjare eller Zlatan i allra högsta person. Perfekt för både mindre och större sällskap, eller för trekamp och femkamp.

Äntligen kan ni göra upp en gång för alla – vem är egentligen den bästa skytten? Upp till bevis!

Måndag-Fredag före kl. 15:00220:-/t
Övrig tid300:-/t
Pris
Fr.
220
kr/h

För sällskap på 2 – 8 personer
Tidsåtgång för aktiviteter
Ca 60 min beroende på antal

Ring för att boka

RING 08-617 00 00

INFO@BALLBREAKER.SE

Tävlingar för vinnarskallar i fotbollssimulator

Vem sätter flest i krysset? Eller vem får högst poäng? Det finns många olika tävlingar och sätt att spela på då vår fotbollssimulator är en så kallad multisimulator. Om du inte känner för att klistra den i nättaket finns det mängder med andra roliga spel att testa på. Våra aktivitetsvärdar finns tillgängliga på plats om du behöver instruktioner eller tips. Och om ni kör trekamp eller femkamp håller de såklart koll på statistiken för alla deltagare under tävlingen.

 

Mer än fotboll

Dags för time out? Gå av plan till övre plan för något att dricka innan du sätter nästa mål. Och om spelet fortsätter behövs det kanske något mer? Vi kan då rekommendera en halvtids-burgare som ger dig ny styrka så att du kan visa var skåpet ska stå innan övertiden kickar in.

Gå till Google Maps