Från swing till drink

Spela golfsimulator i Stockholm

Från swing till drink – spela Golfsimulator i Stockholm

Gräset är alltid grönare på andra sidan hos oss. Kom in och ta en runda i vår golfsimulator i Stockholm där du kan spela även när vädret utanför inte tillåter det. Öva upp din swing eller utmana dina vänner på världens 40 i särklass bästa banor i en realistisk simulator. Här finns även god mat och dryck nära till hands, så att du slipper åka till golfklubben för att avsluta golfrundan på rätt sätt. Vill du spela turnering eller ha med golf i trekamp eller femkamp? Vi hjälper dig att sätta ihop en skräddarsydd “PGA-tour”. Fore!

Måndag före kl 14:00

350 kr/h

Tisdag – Fredag före kl 17:00

350 kr/h

Tisdag – Fredag efter kl 17:00

470 kr/h

Lördagar före kl 17:00

Lördagar efter kl 17:00

440 kr/h

470 kr/h

För sällskap på 2 – 8 personer
Tidsåtgång för aktiviteter – Ca 60 min beroende på antal

Så spelar du golf med vår golfsimulator

Matchspel, poängbogey, skins, scramble eller träning? Vår golfsimulator i Stockholm ger dig nästintill oändliga spelmöjligheter för en helkväll i golfens tecken, men också kortare rundor. Dessutom kan du även spela en rad olika tävlingar som ”närmst pin” och ”längsta drive”. Speltiden beror förstås på spelform men i normalt tempo tar en poängbogey ungefär en timme/18-hål/spelare, dvs. fyra timmar för en 4-boll.

Våra golfklubbor

Vid varje golfsimulator finns tre set med Cobraklubbor – ett dam-set, samt ett höger och ett vänster set för herrar. Vi vet vilken skillnad det gör att spela med bra klubbor och därför ser vi till att byta ut eventuellt trasiga klubbor, så att du kan prestera på topp.  

Golf för trekamp och femkamp

Vi vill att ni ska få så mycket speltid som möjligt. Därför finns vår personal alltid tillgänglig, från bokning till du slår ditt 18:e hål. De hjälper dig att sätta upp rätt spel, arrangera turneringar, tre eller femkamper, men också med lite tips för en bra “swing”. Välkommen in!