Bli jägare för en dag – Testa vår jaktsimulator i Stockholm

Sveriges bästa jaktmarker finns i våra lokaler. Med vår jaktsimulator i Stockholm får du och dina jaktkompisar vara jägare för en dag och tävla vem som får det största bytet. Förutom jakt bjuder våra skyttesimulatorer även på spännande arcad-skytte med flera olika spel. Träna upp siktet med lite hederlig prickskytte eller skydda Westernbyn mot skurkar och banditer. Valet är ditt.

Boka nu!

08 – 617 00 00

Priser

Måndag-Lördag500:-/60 min
Måndag-Lördag250:-/30 min

En riktigt bra jaktsimulator för alla

Är du en “sommarstugs-skytt”, eller kanske tolvtaggar-expert? Oavsett om du är van att skjuta med gevär eller inte så är vår jaktsimulator riktigt kul. Utan rekyl kan du skjuta vilt i många olika miljöer, från svårare till enklare jaktmarker och skjutbanor. För dig som aldrig siktat och skjutit tidigare rekommenderar vi att värma upp med lite lerskytte för att sedan ge dig in på de lite större bestarna. Vem vet, kanske är det du med nybörjartur som tar hem den största jakttrofén?

 

Ta sikte på tre eller fem-kamp

Du är säkert lika tävlingsinriktad som vi är. Därför är jaktsimulatorn ett perfekt inslag i en trekamp för att ta in på alla dina kompisar. Vi hjälper dig gärna med att lägga upp en jaktturnering för ditt sällskap, eller planera in skyttesimulatorn i antingen en trekamp eller femkamp. Givetvis har vi också många varma rekommendationer gällande mat som passar perfekt till ett jaktlag i er kaliber. Avsluta med en whisky – det kallar vi god jaktlycka!

Boka nu!

Gå till Google Maps