Racingsimulator i världsklass

Ready, set, go! Utmana dina vänner i en racingupplevelse utöver det vanliga.

Hos oss får du känna på hur det är att köra en riktig racingbil i en av världens mest utmanande racingsimulatorer. Förutom extrem körglädje är våra bilsimulatorer också ett otroligt kul sätt att umgås på. Vad kan vara bättre än gasa om pojkvännen i innerkurvan? Eller varför inte varva chefen. Igen?

Som ren adrenalinhöjare är vår racingsimulator ett måste i både tre och femkamper. Givetvis kan du ta dig ett glas vin, en öl eller en drink innan och efter du kör. Men kom ihåg att varvtiderna kan komma att påverkas!

Rekommenderad längd för att köra racingsimulator är minimum 140cm.

Stora

520 kr/h

Lilla

270 kr/h

Hyr hela rummet

3 000 kr/h

Testa en riktig F1 simulator i Stockholm

Låt oss inse fakta. Du kommer förmodligen aldrig få möjligheten att utmana eliten i formula 1 i en röd Ferrari på Nurburgring i Tyskland. Men du kan komma så nära den upplevelsen som möjligt i en av våra två bilsimulatorer som tillhör några av marknadens absolut bästa. Känn g-krafterna när du gasar, bromsar och tar kurvorna som en Schumacher i vår rörliga f1 simulator i Stockholm. Ingen svettig racingdräkt. Bara riktigt kul.

Trekamp, femkamp eller familjetrofé med bilsimulator?

Hos oss finns det många sätt att tävla på. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din körtid hjälper vi dig på plats med allt från att lägga upp tävling och heat till att instruerar hur våra bilsimulatorer fungerar. Det här gör dig redo när det väl är blodigt allvar.