Aktiviteter
Pris
149
kr / pers

Välj mellan  golf, shuffleboard eller bowling  mellan kl 12.00-13.00 för att sedan äta lunch i vår trevliga restaurang Till lunchen ingår ett glas vin eller en öl.

Erbjudandet gäller tisdagar med aktivitet 12.00 och lunch 13.00.

Ring för att boka

Seniorerbjudande

Det här ingår:

Riktigt bra tisdagar för alla seniorer – Centralt i Stockholm senior aktiviteter

Är du senior och vill spela shuffleboard, bowla eller öva swingen i vår golfsimulator och avsluta med en god lunch till ett förmånligt pris, så har vi det perfekta upplägget för dig.

Varje tisdag är seniortisdag på Ballbreaker. Det innebär att du som senior väljer mellan aktiviteterna golf, shuffleboard eller bowling i en timma mellan kl 12.00-13.00 för att sedan äta lunch. Till lunchen ingår en öl eller ett glas vin och du betalar endast 149 kr

Seniorpaketet
I seniorpaketet ingår 55 min aktivitet; välj mellan golf, shuffleboard eller bowling samt dagens lunch inkl. ett glas vin/öl.
Erbjudandet gäller tisdagar med aktivitet 12.00 och lunch 13.00.
Seniorbowling
Måndag-fredag 11.00-16.00
Seniorshuffleboard
Måndag-fredag 11.00-16.00
Pris
149
kr / pers

För sällskap på 2 – 8 personer
Tidsåtgång för aktiviteter
Ca 55 min beroende på antal

Ring för att boka

RING 08-617 00 00

INFO@BALLBREAKER.SE

Det finns många förutfattade meningar om seniorer.

Vi vill hjälpa till att ändra på dessa! Hos oss är det fritt fram att leka – oavsett ålder och det är aldrig för sent att prova någonting nytt, som till exempel shuffleboard. Det påminner lite om curling, men på ett bord, och utan ”sopkvast”. Det är en superrolig och lite annorlunda aktivitet, som kan spelas av såväl barn som seniorer. Stenarna, som man liksom släpper iväg med mjuk hand väger inte speciellt mycket och ligger fint i handen.

Det är en perfekt senioraktivitet och kommer garanterat dra igång lite tävlingslusta.

Vill man hellre testa på att spela golf, eller kanske finslipa swingen så ger våra golfsimulatorer den perfekta känslan. Det är fantastiskt att kunna spela golf, utan att behöva bära runt på tunga väskor. På Ballbreaker kan ni dessutom ta en vätskepaus i baren bredvid mellan slagen. Oavsett om du är en erfaren spelare, eller om du vill testa för första gången är det riktigt roligt att spela golf i en golfsimulator! Det är kul att vara senior på Ballbreaker.
Bowling är annars en riktigt rolig och beprövad aktivitet då det gäller att hålla tungan rätt i munnen. Ta med en vän, eller fler och utmana varandra eller andra. Bowlingskor lånar ni på plats. Vem vet – kanske vinner ni veckans seniortävling.

Efter en timmes aktivitet, tävling, skratt och kamp är det dags att avnjuta en god lunch. Ni kan alltid välja rätt från vår lunchmeny och till maten ingår ett glas vin eller en öl om ni så önskar. Givetvis är ni varmt välkomna att stanna kvar och testa någon utav våra andra aktiviteter.

Boka in seniortisdagar på Ballbreaker framöver i kalendern! Det finns så mycket att vinna hos oss!

Gå till Google Maps