Vill du också ha roligare på jobbet?

Sök spännande jobb som kock, rollergirl, servitör, aktivitetsvärd och mycker mer på Ballbreaker.

Vi är alltid intresserade av duktig personal som gillar nöje lika mycket som vi gör. Här har vi samlat våra lediga tjänster som finns ute just nu. Hittar du inte tjänsten du är intresserad av tar vi även emot “spontanansökningar” från sådana som du – personer med mycket glädje och driv. Välkommen till en roligare arbetsplats här på Ballbreaker.

Inför sommaren söker vi ingen personal eftersom vi går in i vår lågsäsong. Kika gärna in här efter sommaren, så kanske vi har nya spännande jobb att söka.

Hur det är att arbeta hos oss

Din nya arbetsplats är ingen vanligt sådan. Vårt 3900 kvm stora upplevelsecenter har restaurang, festvåning, konferensanläggningar, barer och mängder med aktiviteter – allt från shuffleboard till bowlinghall. Därför ser vi att du, oavsett tjänst, är en person som håller dig ajour med olika frågeställningar och önskemål, men också får alla att känna sig välkomna. Här på Ballbreaker arbetar vi som ett team där vår gemensamma nämnare är att sprida glädje, inte bara till alla våra besökare, men också till varandra. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet, helt enkelt.