Konferens i Stockholm,
hej då tråkiga möten!

Boka konferens i Stockholm med roliga aktiviteter och teambuilding i avslappnad miljö och med utsökt mat.

Konferens i Stockholm – hej då tråkiga möten

Boka konferens i Stockholm med roliga aktiviteter och teambuilding i avslappnad miljö och med utsökt mat.

Varför kompromissa mellan underhållning och innehållsrik konferens? Hos Ballbreaker finns allt under ett och samma tak. Slipp onödiga bokningar på andra platser och transporter som måste synka med ert schema. Vi har färdiga konferenspaket med halv-, hel- eller flerdagskonferenser samt skräddarsydda lösningar och enskilda aktiviteter. Och med fullt utrustade moderna konferenslokaler rymmer vi 4-100 personer i varje rum. Enkelt, effektivt och riktigt roligt för alla på företaget.

Aktivitetsfyllda dagskonferenser i Stockholm

Tiden går fort när man har kul på Ballbreaker. Därför brukar vi rekommendera någon av våra populära lösningar: Konferens heldag eller konferens halvdag. I vår dagskonferens i Stockholm ingår konferensrum, konferensmaterial och måltider som frukost, fika och lunch. Hungrig efter en heldag? Eller vill du ha en rematch mot kollegan? Lägg till middag efter en lyckad konferens eller flera aktiviteter, så fortsätter ni med en minst lika lyckad kväll.

Vill du veta mer?

Vi ser till att er konferens blir så mycket mer än bara ett vanligt möte. För att göra det på bästa sätt vill vi gärna veta exakt hur ni vill ha er konferens. Vi har lång erfarenhet av både mindre och större sällskap där vi har både anpassat aktiviteter och planerat agendan för dagen, så våra gäster har kunnat fokusera på sin agenda till 100%.

**Pssst! Du vet väl om att vi även har aktivitetspaket för företagsevent? Fartfyllda aktiviteter med utsökt middag – en perfekt after work.

Kontakta oss, så tar vi emot din bokning.