Möhippa eller svensexa i Stockholm?

Planering av arrangemang såsom möhippa och svensexa brukar vara ganska tidskrävande då det finns många viljor och logistik att ta hänsyn till. Med allt under samma tak gör Ballbreaker det enkelt för er att både retas och visa kärlek till er gode vän och samtidigt hinna delta själv.

När ni bokar en svensexa eller möhippa i Stockholm hos oss så har ni allt samlat på ett ställe och slipper lägga tid på både logistikplanering och tidsödande transporter och får på så vis mer kvalitétstid tillsammans. I våra paket hittar ni idéer på olika upplägg och hittar ni inget som passar där så kontaktar ni bokningen på telefon så hjälper vi er med ett upplägg som passar er.
Ni möter alltid mycket glädje och skratt hos oss och inte sällan har vi både möhippan och svensexa på plats samtidigt, vilket brukar vara ett uppskattat inslag i båda läger.

Övrig info

BOKA VIA MAIL ELLER TELEFON

08 – 617 00 00

INFO@BALLBREAKER.SE

Aktiviteter för möhippan och svensexan

Om ni vill umgås i tävlingsform har vi ett stort utbud av aktiviteter: Kör racingsimulatorer, spela bowling, lägg fotbollsstraffar i sportsimulatorerna eller varför inte se vem som sköter sig bäst på den virtuella skjutbanan med en bössa i hand.

När det kommer till spel och tävlingar är vårt utbud svårslaget i Stockholm.

Men man blir ju hungrig och kanske en smula törstig under en möhippa eller svensexa. Då är ni välkomna till vår restaurant eller stanna till vid en bar för att korrigera vätskenivån. Måltider går att få när som helst under dagen och vi serverar lunch, middag och även lättare måltider.

Gå till Google Maps