Möhippa Stockholm

Möhippa i Stockholm? Med allt under samma tak gör Ballbreaker det enkelt för er att både retas och visa kärlek till er fantastiska vän. Och detta samtidigt som ni själva hinner med att delta.

När ni bokar en möhippa hos oss så har ni allt samlat på ett ställe. Vi erbjuder aktiviteter, riktigt bra mat och god dryck. Så istället för att lägga tid på planering kan ni istället njuta av tiden tillsammans. I våra olika paket hittar ni idéer på upplägg som passar just er möhippakväll. Skulle ni inte hitta något som passar, så kontakta bokningen via telefon så hjälper vi er med ett upplägg som passar just er.

Här möter ni alltid mycket glädje och skratt och inte sällan har vi både möhippan och svensexan på plats samtidigt, vilket brukar vara uppskattat hos båda läger.

 

Aktiviteter för möhippan

Om ni vill umgås och ha kul i tävlingsform har vi ett enormt utbud av aktiviteter. Ni kan köra racingsimulatorer spela bowling, shuffleboard eller varför inte se vem som klarar sig bäst på VR-skjutbanan med pilbågen i hand. När det kommer till spel och tävlingar är vårt stora utbud av aktiviteter svårslaget i Stockholm.

 

Mat och Dryck

Vi är inte bara kända för vårt stora aktivitetsutbud utan också för vår goda mat. Något vi tycker är ett oerhört viktigt element oavsett vad det är man firar. Vi vill att din matupplevelse ska matcha din övriga möhippaupplevelse och vara så bra som möjligt. Vi arbetar därför hårt för att servera mat av allra högsta kvalitet. Vi serverar lunch, middag och lättare måltider, därför går det att få in mat när som helst under dagen och kvällen. Och när det blivit dags att korrigera vätskenivån är ni varmt välkomna att stanna till vid någon av våra många barer för släcka törsten med en valfri dryck.

Övrig info

BOKA VIA MAIL ELLER TELEFON

08 – 617 00 00

INFO@BALLBREAKER.SE