3-kamp Classic

För sällskap från 4 personer
Tidsåtgång för aktiviteter 2 tim

Alla goda ting är tre

Detsamma gäller vår 3-kamp i Stockholm. Kom in och tävla i shuffleboard, bowling och basket i ett tävlingskoncept som passar både oerfarna och proffs. Riktigt rolig underhållning med hög spänning hela kvällen.
Ett säkert kort, helt enkelt

Det här ingår:

  • Aktivitetsvärd som hjälper er med instruktioner och resultathantering
  • Poängtävling i shuffleboard
  • Fartfylld omgång där det gäller att sätta så många bollar man kan på tid i basket
  • Alla avslutar eller börjar med en serie bowling

Passar inte grenarna går det bra att byta ut shuffleboard eller basket mot dart, biljard eller golf om du meddelar oss vid bokningstillfället.

Sugen på något mer än förstaplats? Kombinera gärna med något gott från köket och baren.
Se vår meny här:
á la carte.

En 3-kamp i Stockholm som passar alla

Sätt den i kryssen, gör en hole in one eller kom så nära 300 som möjligt i Bowling. I en 3 kamp som inkluderar basket, shuffleboard och bowling finns det möjlighet för alla att briljera. Vår variant med 3-kamp i Stockholm brukar oftast vara i just den här ordningen, men givetvis kan du ändra om den om du önskar. Du kan även byta ut basket eller shuffleboard mot golf, biljard eller dart.

Är ni ett större sällskap? Eller har ni valt att köra 3-kamp efter er konferens? Kom ihåg att komma 30 minuter innan 3-kampen börjar, så att ni inte missar en enda minut av tävlingen. Det blir roligare så. När ni väl är samlade kommer våra aktivitetsvärdar att hjälpa er med att lägga upp tävlingen. Ni får då alla instruktioner för respektive gren och även regler för hur man tävlar. Let the games begin!

Ring oss på 08-617 00 00 eller skicka ett mail till info@ballbreaker.se