Paket
Pris
350
kr / pers

För sällskap på 4 – 60 personer
Tidsåtgång för aktiviteter
Ca 120 min beroende på antal

Ring för att boka

Familjetrofén

Det här ingår:

Vem blir mästaren i din familj? Familjetrofén är en rafflande trekamp för hela familjen. Börja med en bowlingrunda, välj sedan bilbana 1-4 personer/bil eller racing

 på Monzabanan 1-2 pers/bil*. Sedan är det dags för en grand finalé där ni tävlar mot varandra i antingen golf, biljard, basket,  dart eller shuffleboard. Våra aktivitetsvärdar ger er alla instruktioner och håller koll på resultaten för att sedan utse vem som är vinnaren av familjetrofén. Vem är vinnaren hemma hos er?

*Rekommenderad ålder för bilbana är 10 år. Racingen har en rekommenderad längd på 140cm för att nå ner till gas och bromspedalerna.

Pris
350
kr / pers

För sällskap på 4 – 60 personer
Tidsåtgång för aktiviteter
Ca 120 min beroende på antal

Ring för att boka

RING 08-617 00 00

INFO@BALLBREAKER.SE

Att tänka på före, under och efter tävlingen

 

Är ni många som ska tävla? Kom i tid så blir det både lättare för er och våra aktivitetsvärdar att lägga upp trekampen på bästa sätt. Innan tävlingen går vi noggrant igenom regler och instruktioner för varje gren och i slutet presenterar vi all statistik och därmed också vem som är vinnaren. Om ni vill äta efter eller innan och är fler än 12 personer rekommenderar vi att ni förbeställer maten. Annars finns det t.ex. A la carte som val för middag, även med barnmeny. Kontakta oss om du behöver hjälp med din bokning.

Gå till Google Maps