Familjetrofén – trekamp för hela familjen

 

Vem blir mästaren i din familj? Familjetrofén är en rafflande trekamp för hela familjen. Börja med en bowlingrunda, välj sedan bilbana 1-4 personer/bil eller racing på Monzabanan 1-2 pers/bil*. Sedan är det dags för en grand finalé där ni tävlar mot varandra i antingen golf, biljard, dart, shuffleboard eller fotboll. Våra aktivitetsvärdar ger er alla instruktioner och håller koll på resultaten för att sedan utse vem som är vinnaren av familjetrofén. Vem är vinnaren hemma hos er?

*Rekommenderad ålder för bilbana är 10 år. Racingen har en rekommenderad längd på 140cm för att nå ner till gas och bromspedalerna.

BOKA NU! 08-617 00 00
INFO@BALLBREAKER.SE

08 – 617 00 00

Om Familjétrofen


Pris
350:- per person

För sällskap på
4-60 personer

Tidsåtgång för aktiviteter
Ca 120 minuter beroende antal i sällskap

Att tänk på före, under och efter tävlingen

 

Är ni många som ska tävla? Kom i tid så blir det både lättare för er och våra aktivitetsvärdar att lägga upp trekampen på bästa sätt. Innan tävlingen går vi noggrant igenom regler och instruktioner för varje gren och i slutet presenterar vi all statistik och därmed också vem som är vinnaren. Om ni vill äta efter eller innan och är fler än 12 personer rekommenderar vi att ni förbeställer maten. Annars finns det t.ex. A la carte som val för middag, även med barnmeny. Kontakta oss om du behöver hjälp med din bokning.

BOKA NU! 08-617 00 00
INFO@BALLBREAKER.SE

Gå till Google Maps