Paket
Pris
290
290
kr / pers

För sällskap på 4 – 18 personer
Tidsåtgång för aktiviteter
Ca 60 min beroende på antal

Ring för att boka

Speedkampen classic

Det här ingår:

Vill du både välja och göra mer på mindre tid? Speedkampen Classic är vår mest flexibla och kanske mest intensiva 3-kamp här på Ballbreaker.

Välj helt fritt mellan aktiviteterna jakt, golf, shuffleboard, biljard, basket och dart i den ordningen du vill. Våra aktivitetsvärdar hjälper dig på plats med instruktioner för varje gren och håller även koll på resultaten. Givetvis har vi endast schysst och professionell utrustning så att du kan prestera på topp. Är du redo att tävla?

Pris
290
kr / pers

För sällskap på 4 – 18 personer
Tidsåtgång för aktiviteter
Ca 60 min beroende på antal

Ring för att boka

RING 08-617 00 00

INFO@BALLBREAKER.SE

Innan och efter Speedkampen Classic

 

Här är några tips så att ni får ut så mycket som möjligt av er trekamp: 1) Bestäm i förväg i vilken ordning grenarna ska vara, 2) se till att komma i tid för att inte missa värdefull speltid och 3) dela gärna in er i lag innan om ni är flera som ska tävla.

 

Våra aktivitetsvärdar hjälper givetvis också till på plats om ni har några frågor om de olika aktiviteterna. Som avslutning kan vi rekommendera en bit mat i vår restaurang, eller varför inte ta något i baren och snacka lite om “vem som egentligen vann”? Hör av er innan om ni är fler än 12 som vill äta innan eller efter.

Paket

Gå till Google Maps