Svensexa i Stockholm

Planerar du en svensexa i Stockholm? Med allt under samma tak gör Ballbreaker det enkelt för er att både retas och visa kärlek till er gode vän. Samtidigt som ni hinner delta själv.

När ni bokar en svensexa hos oss så har ni allt samlat på ett ställe. Istället för att lägga tid på planering så kan ni istället njuta av tiden tillsammans.  I våra paket hittar ni idéer på olika upplägg och hittar ni inget som passar så kontakta bokningen via telefon så hjälper vi er med ett upplägg som passar er.

Ni möter alltid mycket glädje och skratt hos oss och inte sällan har vi både svensexa och möhippa på plats samtidigt, vilket brukar vara ett uppskattat inslag i båda läger.

Aktiviteter

Om ni vill umgås i tävlingsform har vi ett stort utbud av aktiviteter: Kör racingsimulatorer, spela bowling, lägg fotbollsstraffar i sportsimulatorerna eller varför inte se vem som sköter sig bäst på den virtuella skjutbanan med en pilbåge i hand. När det kommer till spel och tävlingar är vårt utbud svårslaget i Stockholm.

Mat och dryck

Ni kanske inte vet det men vi är faktiskt kända för vår goda mat. Och det tycker vi är ett oerhört viktigt element oavsett vad man firar. Vi vill att din matupplevelse ska vara så bra som möjligt. Därför arbetar hårt för att servera mat av högsta kvalitet. Måltider går att få när som helst under dagen och vi serverar lunch, middag och även lättare måltider. Och när ni vill korrigera vätskenivån är ni välkomna att stanna till vid någon av våra barer för släcka törsten.

Övrig info

BOKA VIA MAIL ELLER TELEFON

08 – 617 00 00

INFO@BALLBREAKER.SE